Missa aldrig en chans att bli berörd

Nyhetsappen HBL 365 rapporterar, inspirerar och berör. Dygnet runt, året runt.

Vill framföra mitt tack till HBL365 som jag tycker är en ypperlig app som jag läser med stor behållning.
– Leif
PROVA HBL 365
FÖRSTA MÅNADEN
FÖR EN EURO!

MATA IN DIN E-POST HÄR
FÖR ATT BÖRJA

Är du redan registrerad hos oss?
Använd då den e-posten!

Vad är HBL 365?

HBL 365 är nöje och nyheter i ett. Du hålls ständigt uppdaterad om händelserna i världen och runt knuten, och får tillgång till det mest inspirerande innehållet i Svenskfinland: videor och reportage som du inte hittar någon annanstans.

E-tidningen – Allt utom pappret

Med HBL 365 får du tidningen och specialbilagorna före alla andra, före kl. 02 på natten. Innehållet är identiskt med papperstidningen, men till skillnad från pappret kan du enkelt förstora texten och bilderna vid behov.

Nyheter dygnet runt

Med HBL 365 har du alltid koll på de senaste händelserna. Nyhetsbevakningen pågår dygnet runt, 365 dagar i året, och de mest intressanta nyhetsrubrikerna dyker upp på din skärm som aviseringar.

Vad sägs om HBL 365?

Den nya Hbl- e-tidningen är jättebra, den är behändig och fungerar fint! Bild- och textresolutionen är utmärkt tycker jag. Och det är roligt att också kunna läsa t.ex. e-Västra Nyland.

– Iris

Jag helt enkelt älskar att läsa e-hbl på min surfplatta. Jag får hem även papperstidningen på söndagar, men glömmer att hämta den från postlådan, eftersom hbl 365 är så praktisk.

– Päivi

Vill framföra mitt tack till HBL365 som jag tycker är en ypperlig app som jag läser med stor behållning.

– Leif

Gillar HBL365 därför att jag har tillgång till flera tidningar, [och det är] enkelt att ha med tidningarna var jag än befinner mig.

– Marcus

Mielestäni E-tidning toimii oivallisesti tabletissa, vaikeata kuvitella parannuksia. On hienoa kun lehti latautuu kerralla ja on päivän mittaan luettavissa ilman verkkoyhteyttä.

– Armo

Varför HBL 365?

Hålls ständigt uppdaterad
om händelserna i världen

Upplev unikt, inspirerande innehåll
från Svenskfinland

Intressanta videor, djuplodande
reportage
och mycket mer
i behändigt paket

Testa appen HBL 365
första månaden –
bara en euro!

MATA IN DIN E-POST HÄR FÖR ATT BÖRJA

Är du redan registrerad hos oss?
Använd då den e-posten!

Innehåll i HBL 365

Tre tidningar – oändligt med innehåll

HBL 365 tar pulsen på hela världen. Ofta är det ändå de lokala nyheterna som berör mest. Med appen får du läsa om alla sydkustens händelser, från både Hufvudstadsbladet, Östnyland och Västra Nyland.

Aviseringar

När det händer, så får du veta. HBL 365 visar nyhetsrubrikerna direkt på din mobilskärm eller din pekplatta. Mängden aviseringar varierar från fem till tio i dygnet, beroende på dina inställningar. Om du vill kan du ta bort aviseringarna helt också.

Allt innehåll lättillgängligt

HBL 365 fungerar i mobilen och pekplattan, med Android, iOS och Windows. Den är snabb och enkel att använda: du hittar allt innehåll när du vill och kan ta del av det direkt var du än befinner dig. Du kan också spara artiklar som du vill läsa senare.

Avkoppling eller väderprognos?

Recept på mat och dryck, trädgårdstips, hobbyer, videor… HBL 365 är lika njutbar som den är informativ. Välj det innehåll som intresserar dig mest – all inspiration följer med dig i mobilen, också väderprognosen.

Vem skriver i HBL 365?

HBL 365 har en redaktion som brinner för att lyfta fram ämnen från alla världens hörn. Brett eller nischat, lokalt eller globalt, allt finns i appen. Här är tre av våra skribenter vars texter du får läsa i HBL 365.

Petra Miettinen
Redaktör
Jag skriver om trevliga ämnen - som mat, viner, restauranger och evenemang. Roligast är det när jag intervjuar människor som brinner för sitt jobb.
Maria Gestrin-Hagner
Reporter
Journalist som brinner för nyheter och journalistiska avslöjanden. Jobbar på HBL:s samhällsredaktion och följer med särskilt intresse försvars- och säkerhetspolitik.
Wilhelm Kvist
Musikredaktör
Musikredaktör med tungt ansvar och gediget intresse. Musikmagister från Sibelius-Akademin, musikkritiker vid HBL sedan 2005, ordinarie musikredaktör sedan 2010.
Testa appen HBL 365
första månaden –
bara en euro!

MATA IN DIN E-POST HÄR FÖR ATT BÖRJA

Är du redan registrerad hos oss?
Använd då den e-posten!